Jäsenedut

Liity Kuopion Omakotiyhdistyksen jäseneksi ja hyödynnä mahtavat jäsenedut!
  • Omakotilehti tarjoaa ajankohtaista ja monipuolista tietoa asumisen eri osa-alueilta. Se on lukijoidensa arvostama ja odotettu julkaisu. Omakotiyhdistyksen jäsenmaksulla saat lehden kotiisi 4 kertaa vuodessa!
  • Jäsenmaksulla saat myös käyttöoikeuden oman kotisi sähköiseen huoltokirjaan sekä mm. maksutonta laki-, rakennus-, energia- ja pihaneuvontaa puhelimitse.
  • Lisää Suomen Omakotiliiton valtakunnallisia jäsenetuja löydät netistä osoitteesta www.omakotiliitto.fi.

Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi meillä on paikallisesti neuvoteltuja jäsenetuja mm. Carlsonilta, Ramirentiltä ja Teboililta. Jäsenedut saat esittämällä voimassa olevan jäsenkortin tai ilmoittamalla jäsennumeron.

Liity jäseneksi helposti netissä!  


UUSI JÄSENETU!
Lasitettu terassi tai parveke on luotu mukavia hetkiä varten ja siellä on hauskaa viettää aikaa kevätauringon ensisäteistä syksyn tunnelmallisiin pimeneviin iltoihin saakka. Kuopion Lasimestarit antaa jäsenille 15 %:n alennuksen terassi- ja parvekelasituksista. Lasituksien työn osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennys!
Tilaa ilmainen arviointikäynti (Kuopio + n. 30 km) p. 0440 622 132.
Lisätietoja www.kuopionlasimestarit.fi

Viherkeskus Focus Toivalassa myöntää Omakotiliiton jäsenille 10 % alennuksen normaalihintaisista puutarhatuotteista.
  Hankkijan toimipiste Toivalassa myöntää Omakotiliiton jäsenille 10 % alennuksen kaikista rauta-, puutarha-, harraste- sekä eläinosaston tuotteista. Alennus ei koske alennettuja eikä kampanjatuotteita. 

UUSI JÄSENETU!
Metsuripalvelu HaKa antaa Kuopion Seudun Omakotiyhdistyksen jäsenille 10 %:n alennuksen palveluistaan. Yritys tekee yksilöllisesti ja takuutyönä raivaussahatyöt, metsätyöhakkuut, maisemanhoidot, kantojen jyrsinnät ja istutukset. Se antaa konsultointia sekä avustaa tukien hakemisessa. Lisätietoja www.metsuripalvelu.fi

Savon Voima on lahjoittanut Kuopion Omakotiyhdistykselle pintalämpö- ja energiankulutusmittarit. Jäsenet saavat lainata mittareita ilmaiseksi, laina-aika 3 päivää. Lisätiedot ja varaukset sihteeriltä palaute(at)kuopionoky.fi, p. 045 670 1360.

 ramirent_logo_rgb-no_slogan.jpg

RTV:n jäsenetu:
Tuoteryhmästä riippuen alennus 10-35 % normaalihintaisista tuotteista. Lisäksi jäsenet saavat kaikista kampanjatuotteista -5 %, alennus siis aina vähintään 5 %!
Jäsenedun saat esittämällä voimassa olevan jäsenkortin. 
ramirent_logo_rgb-no_slogan.jpg
Ramirentin jäsenetu:
Rakennuskoneet -35 %, alumiinitelineet -50 %, maantiivistäjät -40 %.
Jäsenedun saat esittämällä voimassa olevan jäsenkortin. 
 
 
Kuopion Omakotiyhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2018 on vain 25 €!
Liity heti netissä omakotiliitto.fi/liittymislomakePowered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login